✓ Imagotherapie

✓ 33 jaar ervaring

✓ Loopbaancoach

Leer beter communiceren met je partner door middel van Imagorelatietherapie, een bewezen methode die stellen over de hele wereld heeft geholpen om weer dichter tot elkaar te komen. Door mijn ervaring als relatiepsycholoog in Naarden, herken ik de oorzaken waardoor jullie relatie vastloopt en help ik jullie deze problemen op een blijvende manier op te lossen.

Heeft u behoefte aan relatiecoaching?

Leer beter communiceren met je partner door de Imagodialoog

 

Aan de hand van de Imagodialoog bied ik jullie een techniek aan om constructief en beter te communiceren zonder elkaar schade toe te richten. Tijdens de Imagodialoog ga je de kwetsbaarheid van de ander zien, begrijpen en aanvoelen. Door beter te communiceren met je partner en de pijnpunten van de ander te helpen genezen, merk je dat je eigen pijnpunten ook helen. De verbondenheid met je partner zal terugkomen, net zoals de liefde, romantiek en het plezier. De twijfels over je relatie die je wellicht had, zullen tijdens het traject per gesprek minder worden.

Neem contact op voor een eerste gesprek

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen in Naarden of ben je wellicht benieuwd naar de kosten voor relatietherapie? Neem in beide gevallen contact met mij op door te bellen naar +31 6 54 69 69 02 of stuur een e-mail naar info@antonphilips.com. Ook kun je mij bereiken met behulp van het contactformulier.