✓ Imagotherapie

✓ 33 jaar ervaring

✓ Loopbaancoach

Relatietraining met Imagorelatietherapie

Relatietraining bij Anton Philips Coaching in Naarden zorgt voor een blijvende verbetering in je relatie. Met mijn levenservaring en expertise van de Imago-aanpak leer ik jou en je partner te herkennen waardoor de relatie vastloopt. Door middel van de Imagodialoog leren jullie vervolgens hoe je moet communiceren op een constructieve en veilige manier, zonder elkaar verdere schade aan te doen. Breng de liefde, romantiek en het plezier weer terug in jouw relatie.

Heeft u behoefte aan relatiecoaching?

Relatietraining om de verbinding terug te vinden

Leer de liefdevolle verbinding met je partner weer aan te gaan door te werken aan je relatie. Door de relatietraining op basis van Imagotherapie leer ik hoe je beter communiceert met je partner. Als je de reden begrijpt waardoor jullie de liefde zijn kwijtgeraakt, kun je het met goede, professionele begeleiding ook weer terugvinden. Naast het geven van relatietraining ben ik ook actief als loopbaancoach. Haal met mijn begeleiding het beste uit jezelf en vind jouw roeping in het leven.

Neem contact op voor een gesprek

Zie je de connectie tussen jou en je partner niet meer uit zichzelf opbloeien en ben je benieuwd wat relatietherapie voor jou en je partner kan betekenen? Twijfel niet langer en neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek in Naarden. Bel naar +31 6 54 69 69 02 of stuur voor informatie een e-mail naar info@antonphilips.nl.